Sleek Immortality - Fast Kenyon And Good For You.

Kul med något nytt

Posted Nov. 21, 2017, 3:13 p.m. By kenyon Tags: Jobb

Det är kul att kunna göra något nytt ibland och man vill ju att det ska kännas kul att gå till jobbet och det ska det ju göra. Så om det är något som man kan hitta på för att det ska kännas roligare så är det ju toppen. Man kan ju faktiskt börja plugga på nytt börja på komvux på ekerö tillexempel om man känner för något nytt. Ja det finns underbara saker att göra och ta tag i, det gäller bara att sätta igång och göra det så att man känner att det är det som man vill göra och att man kommer att bli bra på det.

Kul att kolla upp vad som finns att göra

Ja det är kul  att kolla upp alla nya utbildningar som kommer varje år och se om det är något som man kan tänka sig jobba med, och det finns det förmodligen. Ja man vill ju att det ska kännas bra och att man känner att det är ett jobb som passar en och som man tycker är kul och som man kommer att vilja fortsätta jobba med i alla fall ett tag.
Det är ju inte alltid så lätt att veta allt sånt i förväg när man är ung och ska vilja gymnasiet, så det är lätt hänt att man väljer något som man för tillfället har intresse för men sedan när man blir äldre så känner man att man vill hitta på något annat och se till att göra något som man inte har gjort förut. Då är det toppen att man kan börja plugga när man är lite äldre och vet vad det är som ma skulle vilja jobba med och något som man kommer att tycka är kul och spännande. För det finns ju en hel del spännande jobb att välja på.