Sleek Immortality - Fast Kenyon And Good For You.

Sällan man ser dom nu för tiden

Posted Oct. 24, 2017, 9:45 a.m. By kenyon Tags: Prylar

Nu för tiden så skickar man ju inte så mycket brev som man gjorde förr så det är inte lika ofta som man ser svenska frimärken länge. Men det är ju lite kul med frimärken och det är lite historia i varje. Så det är kanske dags att börja skicka lite mer brev så att man får se vilka frimärken som används just nu. Har faktiskt några brev som jag ska skicka och jag behöver bara några frimärken, det är något som jag måste köpa nästa gång jag går och handlar men jag tycks hela tiden glömma det.

Kul med saker som man sällan ser

Det är ju lite kul med saker som man inte har sett på länge som jag med fridmärken för det blir lite extra kul sen när man ser det igen. Det blir lite roligt på något sätt och det är ju så som man vill ha det och inte på något annat sätt.
Det finns så många olika prylar och det är något som är lite skoj att det finns så många saker som man inte ens hade en aning om att dom fanns, det är ju så kul när man lär sig något nytt. Eller om man hittar någon pryl som man inte visste fanns men som hjälper en massor. Ja det är kul det och något som man gärna skaffar sig när det blir möjligt. 
Ja vissa butiker är roliga med sånna saker som man inte visste fanns men sen när man ser dom så tycker man att man verkligen behöver det och att det skulle komma till användning. Det tycker jag är lite kul och något som är roligt att hålla på med och kolla efter tycker jag.
Så det är kanske dags för mig att gå ut och köpa mina frimärken som jag behöver och inte har köpt.