Sleek Immortality - Fast Kenyon And Good For You.

Vilket är det bästa jobbet?

Posted April 27, 2017, 12:41 p.m. By kenyon Tags: JobbVad jobbar mina föräldrar med och vad vill jag själv jobba med?

Vi kan börja med min pappa. Min pappa jobbar på ett företag som säljer och installerar och tar han om olika slags tankar som till exempel septitank som bilden visar ovan. Jag har tyvärr inte mer koll på hans arbete än det. Men han trivs med det han gör och han jobbar på ett väldigt bra ställe där alla är väldigt trevliga mot varandra. Jag tror inte hans jobb är mitt drömjobb men det är skönt att min pappa i alla fall har ett jobb som han trivs med.

Men min mamma då? Vad jobbar hon med?
Min mamma jobbar som barnmorska. Hon tar hand om kvinnor som är gravida och är även med under förlossningen. Hon älskar sitt jobb och hon tycker det är fantastiskt att så se barn komma till världen varje dag. Hon trivs också väldigt bra med sitt jobb. Det kan vara lite jobbiga arbetstider ibland eftersom man inte kan styra vilken tid ett barn vill komma till världen. Men annars tycker om väldigt mycket om sitt jobb och sina arbetskamrater. Skulle jag kunna tänka mig ha samma jobb som man mamma? Jag är lite osäker där. Det låter ibland spännande men ibland låter det jobbigt.

Vad är då mitt drömyrke? Jag vill se världen och jag vill besöka många olika platser. Det absoluta drömjobbet hade varit att få resa jorden runt, blogga om det och få betalt på det sättet. Men det känns som en dröm som blir svår att uppnå. Annars hade jag tyckt att det skulle varit trevligt att jobba på en resebyrå. Flyga till något land tillsammans med några turister och stanna där tills de ska hem igen. Man har inte lika mycket frihet men man får i alla fall åka utomlands.